
Ingrediënten (4p)
Voor de saus
– 200 g geitenkaas
– ½ granaatappel / 100 g granaatappelpitjes
– zout en zwarte peper
Voor de wraps
– 8 wraps
– 2 rode uien
– 2 aubergines
– zout en zwarte peper
– 2,5 tl tijm
– 1 komkommer
– 4 tomaten
– zakje rucola
– ½ granaatappel / 100 g granaatappelpitjes
– bosje verse munt
– olie om in te bakken
Verder handig
– foodprocessor/mixer
Bereiding
– haal indien nodig alle pitjes uit de granaatappel
– mix de geitenkaas met de granaatappelpitjes en een beetje peper en zout; zet daarna in een bakje in de koelkast zodat de saus weer iets dikker wordt
– snipper de rode uien
– verhit wat olie in een pan en bak hier de uien in
– snijd ondertussen de aubergine in blokjes en voeg toe
– strooi hier wat zout en peper en 2,5 tl tijm bij; laat even lekker bakken onder af en toe roeren
– snijd ondertussen de komkommer en tomaten in halve plakjes en hak de munt fijn
– leg op elk bord een wrap en begin met een beetje rucola; schep hier vervolgens wat aubergine op, leg er wat plakjes komkommer en tomaat op, drizzle er wat saus overheen en maak af met granaatappelpitjes en munt; probeer zo mooi mogelijk op te vouwen/rollen
– eet smakelijk!