Supersmeuïg vegan bananenbrood met amarena kersen

Smeuïg vegan bananenbrood met amarena kersen

Ingrediënten

– 400 g (over)rijpe banaan
– 140 g havermout
– 1 tl baksoda
– sap van halve citroen
– 20 ml zonnebloemolie
– 2 tl baharat kruidenmix
– 75 g amarena kersen

Verder handig
– cakevorm
– evt. bakpapier

Bereiding

– verwarm de oven voor op 180 graden 

– prak de bananen en voeg de havermout, de baksoda, het citroensap, de zonnebloemolie en de baharat er aan toe

– snijd de kersen in vieren en meng door het beslag

– schep het beslag in de (indien nodig met bakpapier beklede) cakevorm

– bak het bananenbrood in 45 minuten af

– je kunt het bananenbrood een aantal dagen in de koelkast bewaren, maar je kunt ‘m ook in plakken invriezen voor later

– eet smakelijk! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *