RECEPTEN
Smaakvolle vegan curry met allerlei groenten
Een curry met een lekker kruiden-/specerijenmengsel als basis. Boordevol groenten, helemaal veganistisch en best wel makkelijk om te maken.
Gegrilde spitskool met mosterd, parmezaan en cashewnoten
Door spitskool te grillen haal je echt een heerlijke smaak naar boven en krijgt ‘ie een fijne bite. Heel lekker in combinatie met de toegevoegde ingrediënten!
Mokka-ijstaart met chocolade, hazelnoot en koffiesaus
In dit recept maak je zelf heel simpel en met weinig ingrediënten een heerlijk mengsel voor ijs. De combinatie met de chocolade en hazelnoot is top!
Smoothie van spinazie, banaan, appel, komkommer en limoen
Deze groene smoothie is een goede combinatie van groenten en fruit. Net zoet genoeg door de appel en banaan, en lekker fris door de toevoeging van limoen.
Bananenijs met blauwe bessen, pindakaas en pure chocola
Heerlijk romig en zoet ijs, bestaande uit alleen maar fruit en een beetje vanille-extract (en een snufje zout). Afgemaakt met mijn favoriete toppings!
Bulgur met pompoen, rozijnen, feta en cashewnoten
Gegrilde pompoen met het scherpe van rucola, het zoete van rozijnen, het zoute van feta en het frisse van limoen, afgemaakt met cashewnoten.
Wraps met aubergine, munt en geitenkaas-granaatappelsaus
Een heerlijke combinatie van smaken, bij elkaar gerold in wraps. Een makkelijke vegetarische maaltijd waar je niet lang voor in de keuken hoeft te staan.
Risotto met pesto, tomaatjes, burrata en pistachenoten
Deze risotto is een perfecte combinatie van verschillende vegetarische ingrediënten. Smeuïge rijst met romige burrata en pistachenootjes voor de bite.
Caprese spiesjes met homemade pesto in wraprolletjes
Een welbekende smaakcombinatie, maar met de toevoeging van een heerlijke homemade pesto in een wraprolletje is het nog lekkerder!