OVER MIJ

Foto Eline met stapel pannenkoeken

Mijn naam is Eline van Hoof en ik ben gek op alles wat met eten, koken en bakken te maken heeft. Ik kan mezelf nog lang geen masterchef, patissier of fijnproever noemen, maar hoe vaker ik met eten bezig ben, hoe meer ik erover leer en hoe leuker ik het allemaal ga vinden. 

Ik ben 29 jaar, geboren en getogen in Utrecht, maar woon nu al tien jaar met veel plezier in Leiden, een stad waar ik zonder goede reden niet snel meer weg zal gaan.

Ik heb in 2017 mijn bachelor Communicatie behaald en heb twee banen binnen dat werkveld gehad. Daarna ben ik tot de conclusie gekomen dat de keuken mijn lievelingsplek is en dat ik in mijn dagelijks leven toch echt veel meer met eten wil doen dan gewoonweg voor mezelf te koken.

Wanneer ik eventjes niet met eten bezig ben, sport ik (hockey, boksen, workouts, skaten, ik vind te veel dingen leuk), spreek ik graag met vrienden af en zit ik af en toe met mijn gitaar op schoot liedjes te zingen.

Ik hoop dat ik je via deze blog kan inspireren en dat je geniet van het bereiden en eten van de gerechten die jij kiest om te maken. Als je nog vragen hebt over mij of over de website, dan mag je me altijd een mailtje sturen (eline@hoofgerechten.nl). 🙂

Liefs,
Eline

Foto Eline met stapel pannenkoeken