Granolasnacks met cranberry’s en gepofte spelt

Granolasnacks met cranberry’s en gepofte spelt

Ingrediënten

– 40 g havermout
– 60 g ongebrande noten
– 30 g pompoenpitten
– 10 g gepofte spelt
– 2 tl speculaaskruiden
– 25 g cranberry’s
– 1 el kokosolie
– 2 el dadelstroop
– snuf zout

Bereiding

– verwarm de oven of airfryer voor op 175 graden

– hak de noten in stukjes en snijd de cranberry’s doormidden

– smelt de kokosolie kort in de magnetron tot deze vloeibaar is

– doe alle ingrediënten in een kom en mix goed door elkaar

– stort het mengsel in een ovenschaal/op een bakplaat op een stuk bakpapier en zorg dat het goed tegen elkaar geplakt zit als één geheel (ik deed dit door er een ander stuk bakpapier erop te leggen zodat je het echt goed aan kan drukken) 

– bak in 12 minuten af

– laat helemaal afkoelen

– breek in stukken en bewaar in een goed afsluitbaar bakje of een koektrommel

– er zullen ook wel stukken uit elkaar vallen tot granola; die kun je lekker door je ontbijtje gooien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.