Granola met verschillende noten, havermout en baharat kruiden

Granola met verschillende noten, havermout en baharat kruiden

Ingrediënten (grote pot)

– 60 g cashewnoten
– 40 g hazelnoten
– 50 g pecannoten
– 40 g macadamia’s
– 100 g havermout
– 65 g pompoenpitten
– 45 g lijnzaad
– 3 el kokosolie
– 2 tl baharat
– 2 tl vanille-aroma

Bereiding

– verwarm de oven voor op 180 graden 

– bekleed een grote bakplaat met bakpapier

– hak de noten grof

– smelt de kokosolie kort in de magnetron of in een pannetje op het fornuis

– meng alle ingrediënten door elkaar en verdeel over bakplaat 

– bak voor 12 minuten, schep dan om en bak nog 10 minuten 

– laat geheel afkoelen en doe het dan in een luchtdichte verpakking (bijv. een weckpot)

– strooi een paar eetlepels over je yoghurt met fruit 

– eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.