
Ingrediënten (4p)
– 200 g couscous
– 1 kilo zoete aardappel
– 1 granaatappel / 300 g pitjes
– 200 g feta
– 75 g rucola
– 100 g amandelen
– balsamicocrème
Bereiding
– verwarm de oven voor op 200 graden
– bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking
– was de zoete aardappel (en schil ze indien nodig), en snijd in blokjes van 1 bij 1 cm
– leg op een grote bakplaat, sprenkel er wat olijfolie overheen en strooi er peper en zout overheen, hussel door elkaar en schuif de bakplaat 20 tot 25 minuten in de oven
– ontpit indien nodig de granaatappel
– snijd de feta in kleine blokjes
– hak de amandelen
– mix de geroosterde zoete aardappel en de couscous door elkaar en verdeel hier de feta, granaatappelpitjes en rucola over
– schep in bakjes, sprenkel er balsamicocrème over en maak af met de gehakte amandelen
– eet smakelijk!