Bananenijs met blauwe bessen, pindakaas en pure chocola

Bananenijs met blauwe bessen, pindakaas en pure chocola

Ingrediënten

Voor het ijs
– 2 bevroren bananen
– 80 g blauwe bessen
– ½ tl vanille-extract
– snuf zout

Toppings
– 1,5 el pindakaas
– 25 g blauwe bessen
– 15 g pure chocolade (‘rocks’ of gewoon in stukjes gesneden)

Verder nodig
– foodprocessor (of goede blender of staafmixer)

Bereiding

Ter voorbereiding van dit recept moet je 2 rijpe bananen in stukjes breken/snijden en in een zakje minimaal 3 uur in de vriezer leggen

– haal de bananen uit de vriezer en doe samen met de blauwe bessen, het vanille-extract en een snufje zout in de foodprocessor

– laat draaien tot het een mooie romige substantie is (mocht het lastig gaan, moet je misschien tussendoor even roeren, of anders de banaan heel eventjes laten ontdooien)

– schep in een bakje en maak af met pindakaas, blauwe bessen en pure chocolade

– eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.