Wraps met vega kipschnitzel, hummus, ijsbergsla en granaatappel

Wraps met vega kipschnitzel, hummus, ijsbergsla en granaatappel

Ingrediënten (4p)

– 8 wraps (groot, klein, volkoren, dat is aan jou)
– 200 g hummus zongedroogde tomaat (bijvoorbeeld van Maza of van AH huismerk)
– 4 (vegetarische) krokante kipschnitzels
– krop ijsbergsla
– de pitjes van 1 granaatappel (200 g)

Bereiding

– bak de (vegetarische) kipburgers in de pan, oven of airfryer 

– snijd ondertussen lekker veel bladeren ijsbergsla fijn (minstens een halve krop)

– haal de pitjes uit de granaatappel (er zijn op internet allerlei tips te vinden hoe je dit het beste aan kunt pakken)

– wanneer de kipburgers klaar zijn en alles klaar staat, kun je beginnen met het in elkaar flansen van de wraps

– verwarm de wraps kort in de magnetron

– besmeer de wraps met hummus

– snijd de kipburgers in repen en verdeel over de wraps

– verdeel hier de sla en granaatappelpitjes over

– vouw de wraps aan de onderkant goed dicht

– eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.