
Ingrediënten (4p)
– 8 wraps (groot, klein, volkoren, dat is aan jou)
– 200 g hummus zongedroogde tomaat (bijvoorbeeld van Maza of van AH huismerk)
– 4 (vegetarische) krokante kipschnitzels
– krop ijsbergsla
– de pitjes van 1 granaatappel (200 g)
Bereiding
– bak de (vegetarische) kipburgers in de pan, oven of airfryer
– snijd ondertussen lekker veel bladeren ijsbergsla fijn (minstens een halve krop)
– haal de pitjes uit de granaatappel (er zijn op internet allerlei tips te vinden hoe je dit het beste aan kunt pakken)
– wanneer de kipburgers klaar zijn en alles klaar staat, kun je beginnen met het in elkaar flansen van de wraps
– verwarm de wraps kort in de magnetron
– besmeer de wraps met hummus
– snijd de kipburgers in repen en verdeel over de wraps
– verdeel hier de sla en granaatappelpitjes over
– vouw de wraps aan de onderkant goed dicht
– eet smakelijk!